Bonaire

Aanbevelingen

Adembenemend Bonaire

Vanuit een prachtig appartement

Bonaire is een klein eiland, maar dat neemt niet weg dat het een grote verscheidenheid aan schitterende natuur herbergt. Van een magische onderwaterwereld en parelwitte stranden tot een groen binnenland. De flora en fauna in onder andere Slagbaai Washington National Park en het Bonaire National Marine Park worden goed beschermd en beheert door de Stichting Nationale Parken (STINAPA). Zo heb je om het water rond Bonaire te betreden een Stinapa penning nodig, een ‘Nature Fee’ voor alle watersporters en voor degenen die in de zee rond Bonaire of Klein Bonaire willen zwemmen. Met de aanschaf van deze penning, te koop in de meeste hotels en bij duikscholen, draag je bij aan de prachtige natuur van Bonaire. Ook een bezoekje waard is het Goto Meer waar de wereldberoemde rozerode flamingo’s parmantig rondparaderen. Het oudste dorpje op Bonaire is het in de 16e eeuw door de Spanjaarde gestichte Rincon. Dit sfeervolle plaatsje ligt in een vallei tussen de heuvels aan de noordzijde van het eiland. Het dorpje kent veel oude tradities, festiviteiten en gewoontes en wordt daarom ook wel het culturele centrum van Bonaire genoemd.


Samenwerkingen

Onze aanbevelingen

Donkey sanctuary

Activiteiten

Donkey Sanctuary Bonaire zet zich in om alle ezels van Bonaire een beschermd leven te bieden. Tevens wordt voorlichting gegeven over de leefwereld van ezels aan de eilandbewoners, op scholen en aan toeristen.

Sunset zeilcruise

Activiteiten

Boek de meest bijzondere ervaring: zeil mee tijdens de sunset. Dat is hét moment waarop je op het water wilt zijn. Langs de kust van Bonaire, terwijl de zon in de zee zakt. Geniet van heerlijke hapjes en de beste cocktails, voor een avond om nooit te vergeten.

Karel’s Beach Bar

Beach club

Bij Karel’s Beach Bar worden uitstekende kwaliteit maaltijden aangeboden en klanten worden uitgenodigd om te komen genieten van het heerlijke eten. De sleutel tot hun succes is simpel: ze leveren consistent hoogwaardig voedsel dat elke keer weer heerlijk smaakt. Karel’s Beach Bar is er trots op dat ze hun klanten echte en smakelijke gerechten serveren, zoals burgers, koffie en Amerikaanse gerechten.

Beautiful Bonaire

Activiteiten

Beautiful-bonaire.nl is een nuttige website voor reizigers die naar het Caribische eiland Bonaire gaan of daar al zijn. Het biedt informatie over watersporten zoals duiken en snorkelen, de geschiedenis en cultuur van Bonaire, evenals tips over de beste restaurants en accommodaties op het eiland. Of u nu wilt ontspannen op het strand of een actieve vakantie wilt beleven, beautiful-bonaire.nl biedt alles wat u nodig heeft om uw reis naar dit prachtige eiland onvergetelijk te maken.

Kiteboarding Bonaire

Activiteiten

Kitesurfen kan voor iedereen zijn, dat bewijst de kiteschool Kiteboarding Bonaire met de dynamische lessen die ze aanbieden. Het is de eerste Kiteschool in het Caribisch gebied en bieden de garantie dat iedereen er een onvergetelijke tijd heeft. Ook over jouw uitrusting hoef je je geen zorgen te maken; alle lessen zijn inclusief hoogwaardige uitrusting: helmen, harnassen, vesten, radiosystemen, kitesets en boards.

The Hang Out Beachbar

Beach club

De Hang Out Beachbar is uitgegroeid tot een bloeiende en populaire place to be. Met een goed gevulde bar, een gloednieuwe open keuken, met allerlei soorten sandwiches, salades en specialiteiten van de chef, comfortabele strandbedden en lounges en de eeuwige Service-met-een-glimlach, is dit de plek waar je leeft volgens de echte Caribische relaxte levensstijl. Geniet van het heerlijke eten, de drankjes en de sfeer, ga surfen of ontspan aan het strand. En vergeet niet onze evenementenkalender te bekijken!

Ocean Oasis

Beach club

Een oase van rust, een ambiance waar je je onderdompelt in luxe, comfort en excellente service.

Een beach club met heerlijke loungebedden, palmbomen, betoverend eten en de prachtige omgeving wachten op je om je een onvergetelijke, ontspannen dag te bezorgen.