Activiteiten

Bonaire bied buiten de prachtige natuur ook veel gezellige cafe’s en restaurants. Maar het is ook zeer gemakkelijk om er eens op uit te gaan naar omliggende eilanden zoals Aruba en Curacao.

Het is vrij eenvoudig om van Bonaire een dagje te plannen naar Curacao, of gezellig een weekendje naar Aruba met het hele gezin. Een motorboot of zeilboot huren en lekker snorkelen en/of duiken is natuurlijk ook een geweldig idee. Na zo’n dag kun je dan nog even nagenieten op 1 van de vele terasjes in Kralendijk. Of gezellig een heerlijke BBQ op klein Bonaire is ook iets wat je meegemaakt moet hebben. Op Bonaire is de zomer het hele jaar aanwezig. In de wintermaanden wat meer regen, maar zelden lang en ook dan is de temperatuur nog prettig.

Bonaire vormt samen met de eilanden Curaçao, St. Maarten, St. Eustatius en Saba de Nederlandse Antillen. Het eiland zelf is 39km lang en max. 12km breed. Bonaire is geen party eiland en als u op zoek bent naar het wilde nachtleven is bonaire niet de juiste vakantie bestemming voor u. Vooral mensen die op zoek zijn naar kleinschaligheid, natuur en rust zullen zich op Bonaire direct thuis voelen.

 


 

activiteiten
Activiteiten

dolfijnenzwemmen
Dolfijnen Zwemmen

duiken
Duiken

kitesurfen
Kite Surfen

nachtleven
Nachtleven/uitgaan

vluchten
Vluchten