Nachtleven & uitgaan

Uitgaan op Bonaire gaat niet gepaard met veel discotheken en een opzwepend nachtleven. Bruisend is het echter wel. Strandfeesten bij het Plaza resort, of chillen op 1 van de vele gezellige tarasjes op de boulevard van Kralendijk. Een gokje wagen in het Casino van het Divi resort is dan ook de moeite waard om eens te gaan doen.

Bonaire heeft een aantal kroegjes en etablisamenten. Veelal is er in het weekend wel ergens iets te doen. Bijna alle kroegen organiseren wel eens een leuk event die jong en oud aan zal trekken. Op deze pagina proberen wij u zo’n beetje een goed beeld te vormen van wat er al dan niet te doen is in het nachtleven van Bonaire.

Little Havana Club

Little-Havana-Bonaire-barDe Little Havana club is een gezellige kroeg waar meestal de ondernemers op het eiland samen komen. Gezellige jazz, bleus en oude rocknummers worden hier voornamelijk gedraait. Regelmatig spelen er hier dan ook bandjes. Sigars, Latin, Tapas en Jazz zijn dan ook de voornamelijkste trefwoorden van deze gezellige bar. Anton en Piek (hoe bestaat het!!!) zijn de eigenaren van Little Havana. In de speciaal voor Little Havana gemaakte humidor ligt een mooie collectie sigaren uit zowel Nederland, de Dominicaanse republiek en natuurlijk Cuba. Er wordt geprobeerd om regelmatig exclusieve sigaren tegen een redelijke prijs aan te bieden. Zittend op de Chesterfield, genietend van een fijne Cubaanse rum en dito sigaar met de Caribische zee in zicht, hebben al vele mensen genoten van een avondje Havana.

Meer informatie vind je op www.littlehavanabonaire.com

Karels Beach Bar

karels-beach-barKarel’s Beach bar is een kleine gezellige kroeg die met een gezellige pier uitloopt in de blauwe oceaan. Met gezellige taras tafeltjes is de plek “the place to be”. Veelal studenten zoeken deze plek in het weekend op om even gezellig los te gaan. De gezellige pier nodigd ook uit om je boot aan te meren voor een lekker drankje of hapje. Regelmatig zijn hier DJ’s te vinden die de avond tot een succes weten te maken. Niet voor niets is deze plek uitgekozen om jaarlijks de Heineken Energy DJ contest te organiseren. Elk jaar is dit een grote happing, wat vele mensen op de been brengt. Maar ook gezellig overdag wat gaan drinken aan de Capacinno bar is al zeer relax. Het mooie uitzicht over de zee geeft je echt het gevoel dat je aan het genieten bent.

Zie ook www.karelsbeachbar.com

Spice Beach Club

spice bonaireAan de caribische kust, naast Eden Beach Resort, net buiten de stad, maken het strand, het zwembad, de beach bar, restaurant en loungebar, Spice Beach Club. Een moderne maar ontspannen omgeving waar u heerlijk tot rust kan komen en de hele dag door kan genieten van een lekker kopje koffie of cappuccino, een koele smoothie, een verfrissend biertje, een frisdrankje, cocktail of een lekkere mix drink.

Weekend happy hours 6 tot 7, vrijdag avond BBQ specials en elke woensdag avond live muziek! Check www.spicebonaire.com of kijk op facebook voor updates en de agenda voor komende activiteiten.

City cafe

citycafebonaireCity cafe is wel de grootste trekpleister van het eiland. Hier komt alles wel samen wat er zich op het eiland bevind. Veelal de duikers en studenten zijn hier regelmatig te vinden. City Cafe organiseerd dan ook met regelmaat gezellige avonden met bijna altijd live muziek. Een ware trekpleister dus voor jong en oud. Vanaf je bar kruk kijk je zo over de mooie blauwe zee. En de smaakvolle menu kaart bied je een scala aan overheerlijke gerechten. Zeer bekend staat dan ook de verukkelijke sate van city cafe.

 

Het is echter een kleine greep uit al die gezellige plekken waar je even lekker kunt ontspannen. Via google en andere sites over Bonaire kom je vast nog veel meer tegen. Echter moet je het zelf eens ondervonden hebben, om te kunnen oordelen.

Ga naar de site www.citybonaire.com

 

Heaven can wait… it’s paradise!

 


 

activiteiten
Activiteiten

dolfijnenzwemmen
Dolfijnen Zwemmen

duiken
Duiken

kitesurfen
Kite Surfen

nachtleven
Nachtleven/uitgaan

vluchten
Vluchten