Impressie van de woningen

Onze woning en het resort is gelegen aan Kaya Nieuwwind/Regatta Residence nummer 44 te Kralendijk, Bonaire. De woning ligt op het beveiligde resort van “Regatta Residence” op zo’n 10 minuten lopen van het centrum van Kralendijk èn de zee. Het Regatta Residence woonresort bestaat uit ongeveer 32 woningen en 44 (toekomstige) appartementen. Het merendeel is Nederlands eigendom en een aantal woningen zijn permanent bewoond door Nederlanders die op Bonaire werkzaam zijn. Een aantal andere woningen wordt door de eigenaren verhuurd.

Het resort is voorzien van een zeer ruim zwembad met zonneteras waar u als huurder gebruik van kunt maken. Een 2e groter en rond zwembad zal mogelijk in 2011 klaar moeten zijn. De wegen op het resort zijn geasfalteerd, en er geldt een maximum snelheid van 20 kilometer per uur.

woning1

Dit maakt het resort ook zeer kindvriendelijk.Bonaire is een prachtig eiland met vele activiteit mogelijkheden.
Niet voor niets promoot men het eiland met de tekst Heaven can wait….it’s paradise.

Het eiland is ook zeer geliefd bij kitesurfers en duikers. Vanwegen de altijd aanwezige pasaat wind is het voor sufers en zeilers een zeer gunstig eiland om je hobby als watersporter uit te kunnen voeren. Ook voor de duikers onder ons bied de onderwater fauna van Bonaire je vele mogelijkheden. Overdag of tijdens de nachtduik, is het zeer aangenaam duiken. Niet voor niets is Bonaire uitgeroepen tot nummer 1 van de wereld als mooiste duiklocatie.
 

zwembad

Hieronder vind u de indeling en foto’s van onze woning. Klik op een categorie voor meer informatie:

Villa Foto's

Villa

Villa, foto 1/

Living

Living, foto 1/

Pool Deck

Pool Deck, foto 1/

Keuken

Keuken, foto 1/

Slaapkamers

Slaapkamers, foto 1/

Slaapkamers

Reserveren

Ga naar andere ruimte:

Badkamers

Badkamers, foto 1/